Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Nem tudom milyen géped van.Milyen projectben veszel részt, de szerintem nem rossz
2009 nov.16 - 2011.máj.13.-ig nyomtam én is hasonlóképp.Körülbelül.
[link]
Ezalatt az idő alatt jó 90%-ban be volt kapcsolva a gép.Bevallom engem eléggé zavar a projectek közötti kreditadás.Szoktam nézni a managerben a becsült feladatméretet és ezt összehasonlítom más projectek feladataival.Majd a kreditkiosztást.Szerintem elég "igazságtalan".Persze a CPU és GPU feladatokat nem hasonlítom össze mert a számítási sebesség különbség óriási.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
2009 nov.16 - 2011.máj.13.-ig nyomtam én is hasonlóképp.Körülbelül.