- Házimozi belépő szinten
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- Raspberry Pi
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- Egyesítené a ChromeOS-t és az Androidot a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bohus
aktív tag
Valamikor 2005 vége felé hallottam először a BOINC-ról, akkor még egy magániskolában dolgoztam villamos karbantartó - és segéd rendszergazda - munkakörben. Az elején engem is elfogott a pontgyűjtési láz, így az otthoni gép mellett a suli tanári szobájában lévő asztali gépekre is feltettem a BOINC-ot. Szép lassan gyűltek a pontok, de elégedetlen voltam. Mivel adott volt a lehetőség úgy döntöttem élek is vele: bevonom a számításokba az iskola számítógép parkját! Az egyik számítógépterem utolsó sorában lévő öt PC-vel kezdtem. December volt, a tetőtéri teremben gyakran panaszkodtak az alacsony hőmérsékletre, gondoltam a 3GHz-es Prescottok majd segítenek ebben is egy kicsit. Másnap a rendszergazda szólt, hogy ugyan nézzem már meg mi a fene lehet a tetőtéri terem hátsó sorában, mert úgy ordítanak a gépek, hogy a diákok nem hallják a tanár hangját
.
Ezen a ponton visszakoznom kellett. Ma már másképp látom a világot, nálam is előtérbe került az energiatudatos szemlélet, de a BOINC azóta is mindig jelen van az asztali gépemen. A pontjaimat már rég nem számolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest