Legfrissebb anyagok
- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
whitezo88 #31777 üzenetére
Ezekre nehéz választ adni, csak tippelgetni lehet így.
Gyujtótrafó hibát ELVILEG kiírja a diag, bár nekem pl nem írta ki...De általába ki szokta.
Ez az egyesben és R-ben lassan menős dolog lehet még kéttömegű is szerintem, de...
A motortartó bakokat is ellenőrizném, mert indulásnál lehet félrebillen és ettől van b zi hangja, az gyujtásszög hibát is tud okozni még az alapjáratot is felborítja időnként.
Az olajos dolog lehet szenzor, ha jó az olajszinted.Bár nekem olajszint hibát okozott szűrő is.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest