-
PROHARDVER!
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
raczger
őstag
Na megnéztem, hát azért annyira nincs tökéletes állapotban, mint ahogy írták...
Vonóhorog, napfénytető, ködlámpa az nincs, 4 féktárcsa+ fékpofa csere kellene neki, ez az ami így elsőre látszott. A klíma az nem volt túl hideg, azzal is lehet valami (talán csak klímatöltés). Fényezésen csak 1-2 apróbb hibát láttam. Próbaútra nem vittem el, mert arra csak akkor engedett volna, ha megegyezünk már az árban, persze ez nem történt meg. Az árból semmit nem engedett, szóval inkább otthagytam, ennyiért ez nagyon drága...
Már megint csak azt vártam el, hogy olyan legyen az autó, mint ahogy leírják/elmondják, de már megint nem olyan volt...
Új hozzászólás Aktív témák
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó KTM női kerékpár!
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Új Catler TC 9010 prémium konyhai robotgép 1400 W - 2 év bolti gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged