- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- A kínai felsővezetés blokkolhatta Mark Zuckerberg óriási AI üzletét
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Catalyst™ driverek topikja
Aktív témák
-
parandroid
félisten
Ugyanígy jártam én is, pedig nem is én próbáltam, hanem szervízben nézték. Több kártya belepróbálása után a szervizes kikapta a saját Pavillionjából (valami z7xxx) a minipci kártyát és azzal ment. Bármilyen más kártyával leállt BIOS-hibával. HP support felhívása és más szervízben utánakérdezés után az eredmény ugyanaz: az alap minipci wlan _nem_ működik együtt nc6000/nc8000 notikkal, az általuk ajánlott kártya ára kb 30k kisker + áfa. A másodszorra megkérdezett szervízben (procomp) 4k + áfa munkadíjat is felszámolnának, és nem garantálják, hogy működni fog. Az elején említett jó órás próbálgatásért a Hunaronline-nál egy fillért nem fogadtak el, és még ők kértek elnézést...
Ha kellenek pontos típusszámok a kártyához, megpróbálhatom előkotorni a méleket...
p
Aktív témák
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Sok Extra! Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha kellenek pontos típusszámok a kártyához, megpróbálhatom előkotorni a méleket...