Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonAttilas
tag
Az aksi jó ha van, de nem elsődleges szempont, valószínűleg olyan helyeken lesz használva ahol van áramellátás, viszont ettől függetlenül nyilván jó ha bizonyos időre néha nem kell a kábelekkel vacakolni.
Én is ezeket a JBL hangszórókkal szemezgettem, habár elsőre egy JBL Partybox on the go-t néztem ki az aprón 65.000-be, de annak sajna nincs meg a számlája és nem tudni melyik üzletbe lett véve. Így gondoltam rákérdezek itt mit ajánlanak. Ugye ezek mellé kell még mikrofon is, de ezek is tudják azt a funkciót, hogy összekeverik a hangot a zenével, hogy lehessen Karaokezni vele?
Mennyi a különbség minőségben a két hangfal között? Megéri a felárat a 310-es? Mert igazából nagy igények annyira nincsenek. Szüleim kértek meg, hogy nézzek ki nekik egy hangszórót mert Karaokezni szeretnének
Nagyon szépen kösz egyébként az ajánlást, így már legalább tudom a JBL hangszórók között is nézelődhetek nyugodtan -
DonAttilas
tag
Sziasztok!
Szeretnék vásárolni egy bluetooth-os hangszórót, zene dobozt. Fő célja a Karaoke és kisebb családi eseményeken a zene biztosítása. Ez ügyben szeretnék tanácsot kérni tőletek, mi az amit erre a célra tudnátok ajánlani, 40-120 ezer forintig?
Sajnos nem vagyok otthon a témában, így azt sem tudom pontosan mennyibe kerül, hogy egy gondnélküli, élvezhető, és kényelmes eszközt vásároljon az emberA tanácsokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest