Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonAttilas
tag
Az aksi jó ha van, de nem elsődleges szempont, valószínűleg olyan helyeken lesz használva ahol van áramellátás, viszont ettől függetlenül nyilván jó ha bizonyos időre néha nem kell a kábelekkel vacakolni.
Én is ezeket a JBL hangszórókkal szemezgettem, habár elsőre egy JBL Partybox on the go-t néztem ki az aprón 65.000-be, de annak sajna nincs meg a számlája és nem tudni melyik üzletbe lett véve. Így gondoltam rákérdezek itt mit ajánlanak. Ugye ezek mellé kell még mikrofon is, de ezek is tudják azt a funkciót, hogy összekeverik a hangot a zenével, hogy lehessen Karaokezni vele?
Mennyi a különbség minőségben a két hangfal között? Megéri a felárat a 310-es? Mert igazából nagy igények annyira nincsenek. Szüleim kértek meg, hogy nézzek ki nekik egy hangszórót mert Karaokezni szeretnének
Nagyon szépen kösz egyébként az ajánlást, így már legalább tudom a JBL hangszórók között is nézelődhetek nyugodtan
Új hozzászólás Aktív témák
- RAZER Viper V2 Pro fehér (Hiányos) INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 12VHPWR
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- 32" Interaktiv Monitor Érintőképernyővel - Iiyama ProLite TF3237MSC-B3AG Touch-
- Apple Iphone 12 64gb kék -független-
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest