Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Amazon Fire TV stick/box
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Asztrofotózás
- OLED monitor topic
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Zοltta
üzenetére
Nekem tetszik. Motion boom plustól mindenben (értsd anyag minőség és minőség értet is) előrelépés. Kivétel talán csak hogy a passzív radiátor kilóg működés közben a ház síkjából így oldaláról bele tud verni valamibe ha mellé kerül. De a szépségért meg kell szenvedni
persze a kinézet szubjektív, de ember nincs a földön tán akinek motion boom és plus tetszett
Hangosabb, mélyet magasabb hangerőig tudja mint mbp. Szerintem már előd is szépen szólt, azzal itt sincs, ebben kb ugyan azt tudja.
Nagyon mélyre nem mennek 50hz kb amíg le tud menni, emiatt lehet rá köpködni, nekem viszont fontosabb, hogy paraszt mód szóljon
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G Pro mechanikus gamer billentyűzet, kék Clicky kapcsolók, RGB , igény esetén G903 egér
- ASUS ROG Gladius III Bolti ár:20k INGYEN FOXPOST
- ÚJ (Pici hibával) Asus ROG Chakram X Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Asus ROG Chakram Bolti ár:55k INGYEN FOXPOST
- ASUS ROG Gladius III Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
persze a kinézet szubjektív, de ember nincs a földön tán akinek motion boom és plus tetszett