Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyra
tag
Sziasztok! A napokban sokat böngésztem ezt a topicot, ugyanis mostanában vett az egyik ismerősöm egy JBL Charge 5-öt, ami tényleg relatíve kompakt, és jól szól, de az olcsó kategóriától messze van a maga ~55k árával. Kíváncsi voltam, hogy a ferdeszemű kollégáink óccó pénzért vajon mire képesek. Ali-n van kamu JBL nevetséges áron, valós review-k alapján persze kiderül, hogy full gagyi az egész. Komolyabb összegért pedig jönnek a jobb márkák, itt elég sokatok ajánlása a Anker Soundcore Motion+ volt (illetve Alan Ross is komolyan foglalkozik a kütyüvel a YT-n), jelenleg van rá 20€-s kupon +ingyen szállítás is, szóval rendeltem egyet.
Hogy is mondjam... A megrendeléstől számítva 36 óra alatt ideért(hétfő éjszaka -> szerda kora délután). Ilyen szállítási határidőt a magyar cégek 98%-a megirigyelhetne!
Személyes vélemény az Anker Soundcore Motion+ hangszóróról:
- ahogy írtátok, nagyon szép, természetes hangja van, ha jól belövi az ember az EQ-t
- érezhető mély is van, de csak kb. 40% hangerőig emelkedik a mély hangok mennyisége, e felett már csak a közép és a magas tartomány szól erőteljesebben (a Charge 5 szerintem valamivel jobb ezen a téren, de 40% hangerő alatt biztosan a Motion+ a nyerő hangminőség szempontjából!)
- max. hangerőn már csak a gyári EQ beállításokkal van értékelhető hangminőség, 4-5 fős baráti beszélgetés mellé szerintem 50% hangerő is bőven elég, nagyobb kerti bulikhoz inkább Motion Boom kellene
- az applikáció (Android-on) fut, szalad, teszi a dolgát szépen. Ami hatalmas pirospont számomra, hogy az európai webshopjukon létrehozott regisztrációval beenged az app-ba is! Ezt sok világmárka sem tudja...Ha kicsit több mély ki tudna jönni a jószágból, akkor nagyon tuti vétel lenne, így csak azt mondom, hogy tuti vétel! Eddig még nem volt olyan BT hangszóróhoz szerencsém, ahol kihallottam a Youtube (vagy még előzőleg rosszul konvertált) audió minőség csökkenését. De itt igen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest