- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
Doky1988 #14632 üzenetére
Írd be már a cím mezőbe a telefonszámodat az amazon fiókodba, sajnos nem tünteti fel a telefonszám mezőt a cimkén , amit a dobozra ragasztanak csomagolásnál.
Most jött meg Nekem a wking X10, fel tudott hívni a futár, minden rendben volt, kivéve, hogy azért egy visszafordították a csomagom e-mailt azért megint küldött az amazon, de UPS részen most már nem volt gond. Igaz, ez már 5. Speaker, amit amazonról rendelek, ideje lenne már tökéletes szállítás 🙂
-
válasz
Doky1988 #14632 üzenetére
A UPS-nek szokása ez a nem hívás.
Nekem a sima Boom-ot hozta,az volt a mákom hogy pont szabin és itthon voltam amikor jött,amúgy senki se lett volna itthon…
Csak azt vettem észre hogy ugat a kutya,még szerencse hogy kinéztem,mert amúgy nem szoktam, a szembeszomszédhoz (maszek kisvarroda) egynap 3x jön más-más futár és már nem ugrok a kutya ugatására vagy dudára.Max ha tudom hogy jön nekem valami.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Egyedi Keycapek
- Apple iPhone 14 Pro Max 256 GB Space Black (független, iSTYLE vásárlás)
- Apple MacBook Pro 13 (2016, Touch Bar) ezüst, i5 / 8GB / 512GB SSD / 4x Thunderbolt 3
- iPhone 17 Pro Max 256GB kozmosznarancs apple.hu
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest