Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
válasz
B-L-A-C-K #392 üzenetére
Milyen árkategóriában érdemes nézni adaptereket? Melyik a legmegbízhatóbb márka? Van egy M-TECH MT-201BT 2.1 hangfalam, és az a baj, hogy gyakran elmegy a hang jack kábellel, most vagy a kábellel van probléma vagy az alaplapi jack aljazattal. Adapterekből 1000-től 5000-ig látok, de nem kell, hogy annyira messzire vegye a jelet, mert a hangfal a gépem mellett van.
-
Brenor
aktív tag
Egy bluetooth hangszóróhoz melyik bluetooth adapter a legjobb választás?
-
Brenor
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy M-TECH MT-201BT 2.1 hangszórót és az a bajom vele, hogy néha elmegy a hang, mert valami gond van a jack-el állítólag az alaplap jack aljazata szarakodik. Mivel bluethootos hangszoró ezért vennék hozzá egy bluethooth adaptert. Milyen jó adaptert tudtok ajánlani? Mi a különbség a 2-es és a 4-es bluethooth szabványok között? Pont tavaly vettem egy noname bluetooth adaptert, de az istenért se tudtam beüzemelni és nem olyan rég tönkre is ment teljesen, már nem is érzékeli a gépem, ha bedugom. Gondolom azért, mert egy márkátlan borzadályt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung U28E590DS 60Hz 4K TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest