Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsana
senior tag
Köszönöm a választ, igen, az Onyx Studio 5 hangzása nagyon tetszett, nem olyan doboz hangú, mint a JBL-ek. 80-100k körül szánok rá, nem kell világítás, nem megjelenés, nekem a hangzás a lényeg, szépen, tisztán szóljon, mint ahogy az 5-ös is. Írtad, hogy lehet csemegézni ebben a kategóriában bőven. Mi lenne még az alternatíva?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
-
Dzsana
senior tag
Sziasztok, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
-
Dzsana
senior tag
Szia, tegnap sajnos elköszönt a Harman Kardon Onyx Studio 5-ösöm, és keresem a méltó utódját. Még nem hallottam a 8-ast szólni, nem tudom, az milyen lehet, illetve érdeklődnék, hogy milyen alternatívája lehet még? Köszönöm előre is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest