- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Objektívek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A GB10 Superchip az NVIDIA és a MediaTek közös rendszerchipje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Megnéztem, nem felejtettem el.
A JBL alján sajnos nincs egyértelműen feltüntetve, a hivatalos weboldalán letölthető adatlapjában pedig ez szerepel:
"Power supply: 5VDC USB output:
5V 2.1A (maximum)"
Ugye itt most azt nem tudom, hogy ez egybe tartozik vagy külön kezelendő 2 adat. (Úgy van írva a 2 sorba, ahogy itt látod. Én nem bírtam értelmezni, hogy ez most a kimenetről szól vagy a mellékelt töltőjéről.)A Sony hátuljára pedig ez van írva:
"INPUT: DC 15V 2.5A
OUTPUT: DC 5V 1.5A MAX"
Na ez legalább nem igényel különösebb magyarázatot.Remélem tudtam segíteni.
Most megyek, mert megint vár a meló a változatosság kedvéért. -
glaci
őstag
Én az utolsó 2 -t hallottam élőben. Sajnos nem egyszerre, hanem több hónap eltéréssel, így össze hasonlítani nem tudtam őket. Akkor mindkettőnek tetszett a hangja, amikor hallottam őket.
Oluv összehasonlító oldalán halgatva úgy hangzik, mintha a JBL picit jobban dübörögne és talán jobban is hasonlít néha a hangja az eredeti felvételekhez, míg a Sony hangja valahogy teltebb egésznek érződik. Szerintem azért mert több közép jön ki belőle, amit az én fülem szeret hallani.
A JBL -ben tetszik, hogy van akksi szint kijelzés, a Sony -ban meg az, hogy rettenetesen sokat megy akksiról. (Viszont tök váratlanul képes lemerülni, mert csak picivel a vége előtt jelzi a lámpa, hogy hamarosan le fog merülni.)
Szerintem tapogasd meg és hallgasd meg élőben őket, úgy könnyebb lesz választani!
Ha nincs erre lehetőséged, akkor írd fel cetlire őket és húzz egyet közülük, szerintem nagyon úgy sem lőhetsz mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- YouTube
- Fotók, videók mobillal
- Motoros topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest