Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Megnéztem, nem felejtettem el.
A JBL alján sajnos nincs egyértelműen feltüntetve, a hivatalos weboldalán letölthető adatlapjában pedig ez szerepel:
"Power supply: 5VDC USB output:
5V 2.1A (maximum)"
Ugye itt most azt nem tudom, hogy ez egybe tartozik vagy külön kezelendő 2 adat. (Úgy van írva a 2 sorba, ahogy itt látod. Én nem bírtam értelmezni, hogy ez most a kimenetről szól vagy a mellékelt töltőjéről.)A Sony hátuljára pedig ez van írva:
"INPUT: DC 15V 2.5A
OUTPUT: DC 5V 1.5A MAX"
Na ez legalább nem igényel különösebb magyarázatot.Remélem tudtam segíteni.
Most megyek, mert megint vár a meló a változatosság kedvéért. -
glaci
őstag
Én az utolsó 2 -t hallottam élőben. Sajnos nem egyszerre, hanem több hónap eltéréssel, így össze hasonlítani nem tudtam őket. Akkor mindkettőnek tetszett a hangja, amikor hallottam őket.
Oluv összehasonlító oldalán halgatva úgy hangzik, mintha a JBL picit jobban dübörögne és talán jobban is hasonlít néha a hangja az eredeti felvételekhez, míg a Sony hangja valahogy teltebb egésznek érződik. Szerintem azért mert több közép jön ki belőle, amit az én fülem szeret hallani.
A JBL -ben tetszik, hogy van akksi szint kijelzés, a Sony -ban meg az, hogy rettenetesen sokat megy akksiról. (Viszont tök váratlanul képes lemerülni, mert csak picivel a vége előtt jelzi a lámpa, hogy hamarosan le fog merülni.)
Szerintem tapogasd meg és hallgasd meg élőben őket, úgy könnyebb lesz választani!
Ha nincs erre lehetőséged, akkor írd fel cetlire őket és húzz egyet közülük, szerintem nagyon úgy sem lőhetsz mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Borderlands 4
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ASUS TUF Gaming GT501 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest