- Adobe Creative Cloud előfizetést kínál az NVIDIA App
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Újabb variáns érkezett a Cooler Master legfelkapottabb Mini-ITX-es házából
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Köszönöm a tippeket, azt hiszem a Sonos lesz a befutó.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Páromnak szeretnék venni a kinyiffant Charge 2 helyett egy új hangszórót.A Sonos Roam és Bose Soundlink Revolve-ot nézegettem eddig.A kettö közül melyik ajánlott inkább?Köszönöm
-
onkelz
aktív tag
válasz
Makszimusz #12275 üzenetére
Halvàny fogalmam sincs, sajnos nem értek hozzá
Ezeket az aksikat nem lehet ellenörizni, hogy mennyire vannak elhasznàlódva?
Lehet, hogy adok még egy esélyt az öreglánynak és veszek beleegy ilyet
[link]
Nem ismerem ezt a màrkàt, van vele tapasztalatotok? -
onkelz
aktív tag
válasz
Makszimusz #12272 üzenetére
Először azt hittem, hogy az aksi adta meg magát, ezért kiszedtem és visszavittem az üzletbe, ahol vettem - mondom, mivel garis úgyis kicserélik- és ott mértek rá.
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
JBL Charge 2+ nem veszi fel a töltést, -(70%-os utángyártott aksi van benne) és USBre dugva sem ad életjelet.
Több féle kábellel próbáltam, semmi.Nagyon szeretem ezt a hangszórót, ha pár ezer forintból esetleg javítható lenne, annyit még szánnék rá.
Garancia sajnos már nincs rá, a garilapon szereplő szervíz pedig már nem foglalkozik ezzel a típussal.
Találkozott már valaki ezzel a hibajelenséggel?
Esetleg tud valaki Budapesten olyan szervízt/szakit, aki foglalkozik ilyenek javításával?
Ha nem menthető, elgondolkodom rajta, hogy lecserélem. Mik most az ajánlottak 40-50e forint környékén? (JBL-t hanyagolnám a szervíz hiánya miatt)
Előre is köszi
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Nem tudom, hogy jó helyre írok, ha nem, előre is elnézést az adminoktól.
Adott egy 4 éves JBL Charge 2+ hangszóró, ami sajnos úgy néz ki megadta magát.
Az aksi már nem gyári - elsőre arra gynakodtam, de miután visszavittem a boltba, ahol vettem, rámértek és még 70%os - USB kábelt rádugva semmilyen áramforrásról nem veszi fel a töltést és nem is kapcsol be.
Szokványos hibajelenség ez ennél a típusnál, javítható? Illetve, ha tudnátok ajánlani szervízt vagy egy megbízható szakit, aki vállal ilyesmit, azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest