- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman #9653 üzenetére
Tény, hogy nem kattintgattam végig a rendelést (mert egyfelől nekem ez még ráér, ill. picit még jobban utána akarok nézni) de pl. a BOOMSTER Boombox 2.0-nál van "free shipping"-es coupon.
Ja, nem olcsó, ill. nem egy Tribit / Earfün kategória. Viszont ahol én most nézelődök - HK Go+Play "környéke" - ott azért hasonló árakkal találkozni."A Go + Play nem tud punchy mélyet ... "
Nyilván nehéz definiálni, hogy mit jelent a "punchy", de én azt a "sub" hangot / mélyet értem alatta (inkább döng, még ha nem is "vesét leverően", mint kopog), aminek hallatán az ember hajlamos mélyládát keresni. Ilyet jellemzően a JBL és a HK hangszóróitól lehet hallani. Ebben a videóban (8:38-nál, odatekertem) Oluv pl. a Go+Play-t kóstolja össze a Boomster-rel (és mutat rá utóbbi hibájára). Na, ezek a "punchy" mélyek (főleg a HK-tól), amikre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Metal topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch
- iPhone-t használók OFF topikja
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged