Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
wolfman
üzenetére
Nem vagyok egy bass-head, de egy ideje én is azért szemezek a Harman/Kardon Go + Play-el mert tetszik benne az a "punchy" mély, amit tud.
Ma, valahogy elém keveredett a YT-n a Teufel márka egyik hangszórója. Oluv is tesztelt a Boombox-ot. Most szétnéztem kicsit az oldalukon. Van itt minden. Nem tűnik egy gagyi márkának. Sajnos ennek megfelelően nem is olcsó. Rákeresve itt a topic-ban, eddig fel sem vetődött a márka. Vajon miért? Pedig nem csak "sima" bt-s hangszóróik vannak, hanem DAB+ -os, FM-rádiós vagy internetrádiós is. És vannak büdösen nagy party hangszóróik is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- BestBuy ruhás topik
- Asztalos klub
- Seed szerver topic
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 2023 M3 Pro 36GB 512GB macbook garanciával hibátlan működéssel
- Proc. hibás DELL Latitude 3510 Black i3 256 SSD alkatrésznek eladó
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPad 11 (A16) 128GB Wifi Silver 1ÉV Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest