- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Max1mus #9145 üzenetére
Megmondom őszintén, volt egy kis kavar a fejemben, azért írtam, amit. Sorry!
Egész pontosan az aptX nálam egyenlő volt az aptX-LL -el.
A többi stimmel. Ez gondolom elírás:
"LDAC, AAC, Apt-X, Apt-X HD, SBC..."
... így gondoltad, nem?
LDAC, AAC, aptX-HD, aptX, SBC (esetleg az AAC és aptX-HD helyet cserélhet)Egyébként tényleg szomorú, hogy mennyire gyér az aptX-HD vagy akár az "LL" támogatás (ami gyk. - ahogy írod - nincs is). Ha mindenáron vezetékmentes kapcsolatot akar az ember akkor ilyen FiiO BTR3 szintű "kis kiegészítőt" kell vennie. Szánalom!
Érezhető késleltetés ide, érezhetetlen oda, bizonyos esetekben azért láttunk, vagy hallottunk már (én legalábbis, igen) zavaró csúszást a kép és a hang között. Hogy az mitől lehet ... ?
(#9146) carl18
"Nekem úgy jött össze a 27 euros összeg, hogy már korábban kosárba volt 20%-os kuponnal bár nem tudtam megvegyem-e. Aztán a 15+20%-os kupon össze adta a rendszer."
Na, legalább ezt is tudjuk. Nekem sehogy sem jött ki anno a matek
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 9520 15" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Középszintű gamer PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest