- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HDMI topic
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
mjani1172 #590 üzenetére
Ááá, mindegy, nem érdekes. Majd leesik Neki egyszer ...
Csak jó lett volna, ha esetleg valakinek van vele tapasztalata, mert nem tudom kipróbálni vásárlás előtt.
Végül is egy Go sem szól rosszul a maga kategóriájában kezelve. Ha annak a szintjét megüti, akkor már bónuszba van hozzá DAB és FM rádió + MP3 lejátszó. Ráadásul mivel elemes, ha lemerül csak csere és mehet tovább. (Vagy rákötöm a powerbankomra egy USB kábellel.)
Ha nem mond senki róla semmi rosszat, akkor lehet, hogy bepróbálkozok vele. (Még mielőtt úgy járok, mint a Pure Jongo S3X -el, amit elvittek előlem 5K -ért, pedig csak 2 órát gondolkoztam rajta.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LEGO klub
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest