- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5720 üzenetére
Amúgy az a baj hogy sok hangszóró nincs is magyarba forgalomba, külföldi rendelés van csak.
A másik hogy nekem hogy egy hangszóróról valóban legyen véleményem ahhoz haza környezetbe és kültéren egyaránt szükségem van pár nap tesztre.Igen igazat megvallva én is azért nem akarok nagyobb hangszórót mert valóban komplikált a hordozhatósága.
Azért 2 kilós hangszórót az ember nem visz magával olyan egyszerűen, más felől egy idő utána zavaró tud lenni a cipelése. A T6 még pont határ eset méretre és súlyra, ha a táskába bedobom nem foglal sok helyet és még van benne hely másnak is pakolni. Kevés helyet foglal és nem is nehéz így azért hordozni nem egy rémálom.Igen én is érzek kísértés pár hangszóró után, csak utána meg nem akarok úgy járni hogy az egyik ott porosodik a polcon mert nem használom. Én egy Dockin D fine-t sajnálom magamtól, úgy a hangszóró tetszik meg jó lenne. De az már hangerőre overkill, nem tudnám hol kihasználni a teljesítményét. Már felől 2 KG-t magammal cipelni már kényelmetlen volna.
Még a Tronsmart T6 is sokszor fél hangerőn elégnek bizonyul esetek nagy részébe, fürdőszobába zenét hallgatni az is elég tud lenni.
Amúgy se szeretek több bluetooth hangszórót tartani mert mindig csak az egyiket használom
Új hozzászólás Aktív témák
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest