- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Ati1979 #5720 üzenetére
Amúgy az a baj hogy sok hangszóró nincs is magyarba forgalomba, külföldi rendelés van csak.
A másik hogy nekem hogy egy hangszóróról valóban legyen véleményem ahhoz haza környezetbe és kültéren egyaránt szükségem van pár nap tesztre.Igen igazat megvallva én is azért nem akarok nagyobb hangszórót mert valóban komplikált a hordozhatósága.
Azért 2 kilós hangszórót az ember nem visz magával olyan egyszerűen, más felől egy idő utána zavaró tud lenni a cipelése. A T6 még pont határ eset méretre és súlyra, ha a táskába bedobom nem foglal sok helyet és még van benne hely másnak is pakolni. Kevés helyet foglal és nem is nehéz így azért hordozni nem egy rémálom.Igen én is érzek kísértés pár hangszóró után, csak utána meg nem akarok úgy járni hogy az egyik ott porosodik a polcon mert nem használom. Én egy Dockin D fine-t sajnálom magamtól, úgy a hangszóró tetszik meg jó lenne. De az már hangerőre overkill, nem tudnám hol kihasználni a teljesítményét. Már felől 2 KG-t magammal cipelni már kényelmetlen volna.
Még a Tronsmart T6 is sokszor fél hangerőn elégnek bizonyul esetek nagy részébe, fürdőszobába zenét hallgatni az is elég tud lenni.
Amúgy se szeretek több bluetooth hangszórót tartani mert mindig csak az egyiket használom
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen házat vegyek?
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest