Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
SFanatic
üzenetére
Nézegettem amiket írtál, de a JBL Flip 4 nekem már drága, az xsound go pedig ugyan ezt a szintet hozza kb, semmivel sem hallottam jobbnak a youtube videóban. Szóval maradt a Soundcore 2 vs. Sport XL. Nekem az nem jön át pontosan a videókba hogy a soundcore 2 és a sport xl között valóban mint ha kevésbé lenne részletes hangja a sport xl-nek? Vagy tévedek?
Két tesztvideó is elég jól sikerült a témában, azokon hasonlítottam össze, az egyiken egy Mifa A10-el hasonlítja össze, amiben a Mifa természetesen alul marad: [link]
Másik videóban pedig kimondottan a Soundcore Sport XL-t hallgattam meg és számomra mint ha tompább lenne a közép-magas tartomány. Vagy a fülem rossz?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3964, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen3 WUXGA Touch i5-1245U vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS W11 Pro Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest