Hirdetés
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- A britek kormánya megnézte, hogy mire jó a Microsoft M365 Copilot
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Prezentálta a Rubin CPX-et az NVIDIA
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
válasz
SFanatic #5282 üzenetére
Nézegettem amiket írtál, de a JBL Flip 4 nekem már drága, az xsound go pedig ugyan ezt a szintet hozza kb, semmivel sem hallottam jobbnak a youtube videóban. Szóval maradt a Soundcore 2 vs. Sport XL. Nekem az nem jön át pontosan a videókba hogy a soundcore 2 és a sport xl között valóban mint ha kevésbé lenne részletes hangja a sport xl-nek? Vagy tévedek?
Két tesztvideó is elég jól sikerült a témában, azokon hasonlítottam össze, az egyiken egy Mifa A10-el hasonlítja össze, amiben a Mifa természetesen alul marad: [link]
Másik videóban pedig kimondottan a Soundcore Sport XL-t hallgattam meg és számomra mint ha tompább lenne a közép-magas tartomány. Vagy a fülem rossz?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2253,95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest