Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Akciókamerák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Maradtam volna én tovább is, de mentünk utána más helyre is, járólapot venni

Hát jó én nem vagyok semmilyen fan boy, próbálok személyes tapasztalat alapján véleményt alkotni.
Talán még az egyik érdekesség hogy a Sonyknak volt egy jellegzetes Sonys hangja, a SRS BTX 300 után volt egy enyhe hasonlóság a hangjában. Sonys hangkép magyarán.
Szerintem Extreme helyet jobb vétel a Dockin, és az nem torzítja úgy a mélyet és még olcsóbb is.
43E-be is jó vétel, de néha van akciósan 111Euro volt asszem a legalacsonyabb ára akcióba. Annyiért még jobb vétel.
Ha a Dockin D Fine és a JBL Extreme-n se volna feltüntetve a márka, és nem tudnám melyiket ki gyártja én a Dockin mondtam volna márkásabbnak. Szerintem ha egy Laikus meglátja a Dockin és hallja a hangját simán be tudod neki adni hogy 80E forint volt. Anyagminőségbe is nagyon ott van, stabil a cucc nagyon.Nekem az SRS 300-ra is ha kérdezték mennyi volt mondta 40E, és a Dockin elég távol áll tőle.
Mondjuk a Tronsmart se tetszett nagyon mikor megjött, aztán hogy bejáratodot és sokat használtam elégé megbarátkoztam vele. Ez a T6 elég jó kültéri hangszóró, hordozható és strapa bíró, és könnyen takarítható.
Unokahugom össze rajzolta filctollal, meleg vizes kefével egy 5 perc alatt teljesen le tudtam takarítani.
Egy túránál is magammal vittem, kicsi nem nehéz kb fél kg és sokáig bírja.Bár én meguntam fél téglákat cipelni
Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött.