Hirdetés
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- Kisebb "atomreaktort" avatott a Minisforum
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Scalperektől félti RAM moduljait a Framework
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Maradtam volna én tovább is, de mentünk utána más helyre is, járólapot venni

Hát jó én nem vagyok semmilyen fan boy, próbálok személyes tapasztalat alapján véleményt alkotni.
Talán még az egyik érdekesség hogy a Sonyknak volt egy jellegzetes Sonys hangja, a SRS BTX 300 után volt egy enyhe hasonlóság a hangjában. Sonys hangkép magyarán.
Szerintem Extreme helyet jobb vétel a Dockin, és az nem torzítja úgy a mélyet és még olcsóbb is.
43E-be is jó vétel, de néha van akciósan 111Euro volt asszem a legalacsonyabb ára akcióba. Annyiért még jobb vétel.
Ha a Dockin D Fine és a JBL Extreme-n se volna feltüntetve a márka, és nem tudnám melyiket ki gyártja én a Dockin mondtam volna márkásabbnak. Szerintem ha egy Laikus meglátja a Dockin és hallja a hangját simán be tudod neki adni hogy 80E forint volt. Anyagminőségbe is nagyon ott van, stabil a cucc nagyon.Nekem az SRS 300-ra is ha kérdezték mennyi volt mondta 40E, és a Dockin elég távol áll tőle.
Mondjuk a Tronsmart se tetszett nagyon mikor megjött, aztán hogy bejáratodot és sokat használtam elégé megbarátkoztam vele. Ez a T6 elég jó kültéri hangszóró, hordozható és strapa bíró, és könnyen takarítható.
Unokahugom össze rajzolta filctollal, meleg vizes kefével egy 5 perc alatt teljesen le tudtam takarítani.
Egy túránál is magammal vittem, kicsi nem nehéz kb fél kg és sokáig bírja.Bár én meguntam fél téglákat cipelni
Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 256 GB I 15,6" FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3582, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Elég nekem egy Darabig ez a Tronsmart is, munka mellet is kellően jól szól. Strandra is viheti az ember nyáron, télen hóember építés közbe is használtuk, de még Lan Partynál is rá volt köve a gépre, ott is jól jött.