- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Projektor topic
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Zsmester89 #316 üzenetére
JBL Go JBL Charge és Sony SRS X2 vel már találkoztam (utóbbi sajátom)
JBL Go bár nem szól rosszul, de azért hallatszik rajta, hogy "kicsi". Elég doboz hangja van, és a hangerő sem átütő. Bár ez látszik a méretén és a Súlyán is 130g.
SRS X2 A Charge nál kicsit hangosabb, de kevesebb benne a mély. Szerintem szépen szól, ebbe már van erő bőven, zárt szobába nem kell maxra tekerni, szabadtérben is jól megállja a helyét. Az 5 órát amit gyári adatként adnak meg azt simán tudja, ha nincs maxon akkor pár órával tovább bírja, nem mértem le de úgy 8-at kibír. 500g
Charge mint írtam mélyben nagyon ott van. Jó Bassotronics bass i love you-t ezen se kell hallgatni mert esélytelen, de ehhez hasonló ultra bass dolgokon kívül mindenre jó. Szépen szól és eszméletlenül sokáig bírja, lehet tölteni róla más eszközöket és pár leddel még azt is kijelzi, hogy hogy áll az aksival. 540g
Holnap tervbe van egy HUAWEI AM10 vétele ha összejön akkor írok róla is pár sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest