- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos tablet topic
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrJános
aktív tag
válasz
Zsmester89
üzenetére
JBL Go JBL Charge és Sony SRS X2 vel már találkoztam (utóbbi sajátom)
JBL Go bár nem szól rosszul, de azért hallatszik rajta, hogy "kicsi". Elég doboz hangja van, és a hangerő sem átütő. Bár ez látszik a méretén és a Súlyán is 130g.
SRS X2 A Charge nál kicsit hangosabb, de kevesebb benne a mély. Szerintem szépen szól, ebbe már van erő bőven, zárt szobába nem kell maxra tekerni, szabadtérben is jól megállja a helyét. Az 5 órát amit gyári adatként adnak meg azt simán tudja, ha nincs maxon akkor pár órával tovább bírja, nem mértem le de úgy 8-at kibír. 500g
Charge mint írtam mélyben nagyon ott van. Jó Bassotronics bass i love you-t ezen se kell hallgatni mert esélytelen, de ehhez hasonló ultra bass dolgokon kívül mindenre jó. Szépen szól és eszméletlenül sokáig bírja, lehet tölteni róla más eszközöket és pár leddel még azt is kijelzi, hogy hogy áll az aksival. 540g
Holnap tervbe van egy HUAWEI AM10 vétele ha összejön akkor írok róla is pár sort.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Proxmox VE
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- Battlefield 6
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- XPEnology
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- További aktív témák...
- Asus RGB gamer pc Z790 i5/i7/i9 13600k 32GB DDR5 6400MHz nvidia RTX 5050 + garancia
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lexar Ares RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 - Élettartam garancia
- HP E2620 J9626A-48port - Managed switch
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi