Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment is a világ legdrágább csúcs-VGA-ja?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kb 2017 közepe óta vagyok elégedett használója, azóta is egy régi Dockin D Fine hangszórónak.
Igazi hűséges, strapabíró katona, “éretlenebb” korszakomon keresztülkísért és főleg nyári időszakokban számtalan kinti használattal színesítette az időtöltéseimet.
Hiába igyekeztem rá vigyázni, a sarkokon és széleken kapott horzsolásokat, kisebb nyomódásokat, valamint a védőrácsok is itt-ott nyomódottak, de belsőleg továbbra is szeren van a hangszóró.Utóbbi években már nyugisabb vagyok, nincs igényem már a kinti zenélgetésre (szomszédok miatt is sokszor csak egy BT fülessel is teljesen megelégszem), bent a házban meg a hangprojektor mindenképp alkalmasabb hangkeltő, szóval kihasználatlanná vált szegény Dockin.
Ez még ugye a régi verzió, BT 4.0, közös hangerőt sem ismer, hanem külön lehet szabályozni a hangszóró és a telefon hangerejét, akku-ról sem tud állapotot megjeleníteni telefonon, hanem egyszercsak pirosan felvillan egy LED, ha már merültes az akksi (amit vagy észreveszek időben, vagy nem).
De most futtatom éppen a hangszórót teljes feltöltés után, hogy milyen üzemidőt bír még pontosan így a 7. életévét taposva.Azt gondoltam korábban, hogy ez az a műszaki cucc, ami életem talán legjobb vásárlása volt és biztos, hogy azt szeretném, hogy végül majd egyszercsak nálam múljon ki végleg, hogy még addig is kedvesen kiszolgáljon, de sajnos tényleg az van, hogy kb kerek 1 évet csak állt szegény a konyhapolc tetején (persze valamekkora akkutöltésen hagyva) és nem kapott érdemi használatot, szóval mégis inkább boldogítson addig is másvalakit.
Azt sejtem, hogy sokért nem lehet már szegényt meghirdetni, főleg hogy egyáltalán nem patika már szegény, de ha van tapasztalatotok, hogy hasonló hangszórókat mennyiért szokás hirdetni mostanában aprón, akkor megköszönném a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Ford topik
- Formula-1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Netfone
- OLED TV topic
- BestBuy topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- XBOX 360 + Kinect 500GB HDD + 2db. gyári kontroller 111db. játék telepítve
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Abit alaplapos Tricod házas Retro számítógép 2004-ből és hardver csomag
- PS5 dualsense kontroller hibátlan
- 2 db Xbox One kontroller Venom akkuval
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi