Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Androidos fejegységek
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szemez az Intel gyártósoraival a Qualcomm
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Kb 2017 közepe óta vagyok elégedett használója, azóta is egy régi Dockin D Fine hangszórónak.
Igazi hűséges, strapabíró katona, “éretlenebb” korszakomon keresztülkísért és főleg nyári időszakokban számtalan kinti használattal színesítette az időtöltéseimet.
Hiába igyekeztem rá vigyázni, a sarkokon és széleken kapott horzsolásokat, kisebb nyomódásokat, valamint a védőrácsok is itt-ott nyomódottak, de belsőleg továbbra is szeren van a hangszóró.Utóbbi években már nyugisabb vagyok, nincs igényem már a kinti zenélgetésre (szomszédok miatt is sokszor csak egy BT fülessel is teljesen megelégszem), bent a házban meg a hangprojektor mindenképp alkalmasabb hangkeltő, szóval kihasználatlanná vált szegény Dockin.
Ez még ugye a régi verzió, BT 4.0, közös hangerőt sem ismer, hanem külön lehet szabályozni a hangszóró és a telefon hangerejét, akku-ról sem tud állapotot megjeleníteni telefonon, hanem egyszercsak pirosan felvillan egy LED, ha már merültes az akksi (amit vagy észreveszek időben, vagy nem).
De most futtatom éppen a hangszórót teljes feltöltés után, hogy milyen üzemidőt bír még pontosan így a 7. életévét taposva.Azt gondoltam korábban, hogy ez az a műszaki cucc, ami életem talán legjobb vásárlása volt és biztos, hogy azt szeretném, hogy végül majd egyszercsak nálam múljon ki végleg, hogy még addig is kedvesen kiszolgáljon, de sajnos tényleg az van, hogy kb kerek 1 évet csak állt szegény a konyhapolc tetején (persze valamekkora akkutöltésen hagyva) és nem kapott érdemi használatot, szóval mégis inkább boldogítson addig is másvalakit.
Azt sejtem, hogy sokért nem lehet már szegényt meghirdetni, főleg hogy egyáltalán nem patika már szegény, de ha van tapasztalatotok, hogy hasonló hangszórókat mennyiért szokás hirdetni mostanában aprón, akkor megköszönném a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- OpenWRT topic
- Valószínűleg a Honor legolcsóbb modellje lesz
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Formula-1
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest