Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Csabi000 #20031 üzenetére
" ... láttam hogy tárgyaltátok a EarFun UBOOM X bluetooth ... " – kicsit rosszmájúan mondhatnám, másról se szól a topic.
Viccet félretéve: többünknek van (volt), és egy-két kivételtől eltekintve mindenki elégedett vele.
A listádat alapvetően értem, mert ár alapján próbáltad megnézni, hogy mi fér bele X ezer forintba, de ez így szerintem nem lesz jó. Ugyanis így egymás mellé kerültek olyan hangszórók, amik – értelemszerűen – nincsenek egy ligában.
A nagyobb – jó eséllyel – mindig jobban fog szólni. Szóval, ha a legjobb kell a felsoroltakból, akkor az UBoom X, és – nyilván némi elfogultsággal, de – azt kell mondjam "minden pénzt megér".
Ha, előbbi túl nagy és nehéz, akkor én Boom 2-re mennék rá. Ugyan a gyári hangolása ennek sem tökéletes, de custom e.q.-val sok kihozható belőle.
Én a sor végére tenném a Charge 5-öt ... a Bose szvsz. nem ér annyit. -
carl18
addikt
válasz
Csabi000 #20031 üzenetére
Üdv. Nekem December óta van Uboom X szerintem Megéri a felárat szerintem.
Ha számít a súly és minden hova akkor 1.5kg vagy 4.2kg a változás.De cserébe sokkal nagyobb és erősebb a Uboom X a basszus is mélyebb.
ebbe az árba ezek vannak amik meg érhetik a árukat.
Kis hangszóró volt a Marshall ott a fizika közbelép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delonghi Dedica 685 Red + Tchibo kávéörlő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy s25 256GB,Uj, Dobozával 12 hónap garanciával
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest