Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hisense LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Aprósólyom
üzenetére
Nyilván nagyvonalakban igazad van...de szerintem ez a történet egy kicsit túl van lihegve youtube videók ide vagy oda, én hallottam már mirtune s100 at és a saját fülemnek jobban hiszek, nem vagyok hangmérnök és nem is egy charge mellett szólt az is igaz, de hogy 20 alatt nem rossz vétel az tuti.
"Keresek egy hordozható hangszórót méretben a kicsi ciripelőm és a sc boom+ közzé belőve. Valami 20 alatt..."
"...de azért legyen elég hangos, és legyen benne korrekt mély (mérethez képest)."
Ezeknek az igényeknek/elvárásoknak szvsz mirtune pont megfelel..itt pl.nem annyira durva a helyzet, eq hangolás is sokat számít [link] [link] ...mondjuk ezek sem túl jó videók de azért az érződik, hogy 20 ezer alatt nem olyan rossz teljesítmény és még nincs is gatyába rázva, amúgy meg egy az egyben egy charge mellett az uboom L is elvérzik
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Aprósólyom
üzenetére
"A mirtune S100 szerintem sehogy se jó." – nekem sem tetszik a hangja, de azt sem akartam írni, hogy sz@r. Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos. Más – főleg a kisebb hangszóróknál – meg tud barátkozni a gyengébb/kevesebb basszussal, de igényli a tisztább hangzást....
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Friss előzetesen a a Return to Silent Hill mozifilm
- Call of Duty: Black Ops 7
- Elemlámpa, zseblámpa
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- High on Life 2 - Betekintést nyertünk a kampány egy részletébe
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max - 256GB / Space Gray / 83% + Spigen tokok
- Logitech Trueforce G923 kormány és pedál szett váltóval, break moddal
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- DJI Mic Mini (2 TX + 1 RX + Töltő tok)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest