Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky>
üzenetére
"Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos."
Ennyi, nem mindenki vájtfülü és az sem mindegy milyen stílusú zenét hallgat, itt mirtune-nál is mindenhol kiemelik, hogy mai trendeknek megfelelő hagzású (edm stb) ezt én is megerősítemAmúgy egy hangzás annyira szubjektív, pl. egy Oluv hangképbe is rengetegen belenyulnak, nem azt mondom, hogy a mirtune micsoda hangzásvilág és az év vétele, csak azt, hogy élőben egyáltalán nem volt olyan rossz...szvsz
...és mindez 20 alatt -
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky>
üzenetére
Kiegészítem az értelmezésem: A sehogy sem jó, nem az akar lenni a részemről, hogy szar, hanem szimplán nem jó. S100 helyett mindenképp inkább Uboom L/Motion+ a 20K körüli ár és méretosztályban. Vagy Xiaomi Sound Outdoor, Flip 6.
#19693 LeadR Halgass meg egy FLIP6 utánérzést (2utas és kis méret) is: Xiaomi Sound Outdoor. (Oluv "mamma" csatornája: https://youtu.be/PKwZvpxs_m0?t=93) Szerintem a méret kategóriájában teljesen OK ajánlat. A méret és hang miatt szerintem az teljesen jó és szerencsére az ára is rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Kompakt vízhűtés
- World of Tanks - MMO
- Óra topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...és mindez 20 alatt