- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED monitor topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #19698 üzenetére
"Ugye az is relatív, hogy kinek, mi a jó. Valaki pl. szinte csak EDM-ot hallgat, ill. a basszus (még ha kopogós is) és hangerő a fontos."
Ennyi, nem mindenki vájtfülü és az sem mindegy milyen stílusú zenét hallgat, itt mirtune-nál is mindenhol kiemelik, hogy mai trendeknek megfelelő hagzású (edm stb) ezt én is megerősítemAmúgy egy hangzás annyira szubjektív, pl. egy Oluv hangképbe is rengetegen belenyulnak, nem azt mondom, hogy a mirtune micsoda hangzásvilág és az év vétele, csak azt, hogy élőben egyáltalán nem volt olyan rossz...szvsz
...és mindez 20 alatt
-
Aprósólyom
addikt
válasz
<Adamsky> #19698 üzenetére
Kiegészítem az értelmezésem: A sehogy sem jó, nem az akar lenni a részemről, hogy szar, hanem szimplán nem jó. S100 helyett mindenképp inkább Uboom L/Motion+ a 20K körüli ár és méretosztályban. Vagy Xiaomi Sound Outdoor, Flip 6.
#19693 LeadR Halgass meg egy FLIP6 utánérzést (2utas és kis méret) is: Xiaomi Sound Outdoor. (Oluv "mamma" csatornája: https://youtu.be/PKwZvpxs_m0?t=93) Szerintem a méret kategóriájában teljesen OK ajánlat. A méret és hang miatt szerintem az teljesen jó és szerencsére az ára is rendben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest