Új hozzászólás Aktív témák
-
bwoay
nagyúr
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
ez nem a rendes 50%, inkább a gyári EQ-k 35%-ához áll közelebb (de azok ugye szarok
). egy szuterén helyiségben van, ahol dolgozom. egyébként nem mondanám, hogy üvölt, de beltéren hosszú távon én valamivel alacsonyabb hangerőn hallgatnám.
kétlem, hogy több napig fog menni még, de már most is bőven jó. kitaláltam, hogy itthonról hogyan tudom ellenőrizni - ha lemerül és elvész a kapcsolat, akkor a spotify lejátszás is leáll, azt meg látom távolról is, ha pl. bejelentkezem asztali gépről
ja igen, a 0.41-gyel nekem volt az előző teszt alatt két random leállás, most 0.46-tal még nem volt eddig egy sem. -
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #19232 üzenetére
Indoor+ 50%-on annyira nem durva azért hogy mindenkit felzaklasson.
Ha nem panelba lakik, nem hiszem egy átlag "Házba" ez olyan durva lenne.
Mondjuk én is csinálok tesztet a saját magam, de nekem valahogy nem jön össze a 47 óra. Indoor+ mód Ledek kíváncsi vagyok nálam mennyi az annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest