- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- HDD probléma (nem adatmentés)
- BIOS topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #19037 üzenetére
Ohh, ez így ez alapján valóban eléggé a külvilág felé néz.
Bevallom nem is nézegettem róla képeket, meg videókat, hanem vakon bízom a topikban és majd élőben fogom inkább szemrevételezni is, tuti teljesíteni fogja majd az elvárásaimat.Annyi fura van számomra, hogy amúgy fej- és fülhallgatókban nem annyira kiemelkedő az Earfun, inkább az ár/érték arányban igazán versenyképesek, de tudom, hogy nagyszerű hangszóró lesz ez nekem minden téren.
Meg ezt normálisan tudom majd fogni is, a Dockin-nak ugye nincs fogója, ott lényegében sokszor a rácsokat fogtam közre egy kézzel (nagy kezem van) és úgy hoztam-vittem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest