- Több tucat gyorsító összeköthetőségét kínálja az Instinct MI400 sorozat
- Utólag szállít kábelt az MSI az újabb tápjaihoz
- Házi hangfal építés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Az évtized végéig maradhatnak a PC-kben a PCI Express 5.0-s SSD-k
- OLED monitor topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #18976 üzenetére
BT hangszóró? Hordozható? ..persze, hogy volt, van is
..Flip 5 és egy raklap tronsmart (2db groove, 2db t6 plus upgraded, 2db t6 max ...mind kíváncsiságból de azóta is megvannak), és egy két noname a múltból
..nem hordozható, de tologatható BT party hangfalam is van, amirő írtam NGS Wild Punk 3...papíron 1000 watt
beszéltünk még vitáztunk is ezekről anno
amúgy szerencsés helyzetben vagyok mivel az elmult években az ismerőseim között beindult egy bt hangszóró őrület/rivalizálás adják veszik csere bere, így elég sok hangszórót sikerült hallanom, egyet kettőt tesztelni is, zömében hát persze, hogy jbl...
..de van egy nagy Tronsmart-os isMennyi egy T6 Max akcióba?
Fogalmam sincs, nem figyelem, ha véletlenül szembe jön mint pl. januárban az emagon 15 000 ért azt nem tudtam otthagyni abból csináltam a tesómnak egyet. Én előtte decemberben azt is az emagon 19 000.- ért, azelőtt majdnem két éve szintén 19 000 ért vettem és mindegyiket átalakitás céljából. A két hangváltós magas kb. 3-4 ezer forint, ha az ár/értékét nézem is ennyit nekem röhögve megért, pláne, hogy az ár nem érdekelt, kíváncsiság hajtott és a dizájn, mindenféleképpen akartam egy ilyen t6 maxot a lakásba, de a gyári hangzással szóba sem jöhetett
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Opel topik
- Crash Team Racing Nitro-Fueled - Túl a 10 millión
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Apple Macbook Air 15 M4 256 gb Garanciális/számlás Ráadás Magic Mouse 2
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest