Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• <Adamsky>

nagyúr

válasz Wolfskin #18848 üzenetére

Red-dot-ról ennyit. (szóval vagy sz@rt se ér, vagy itt senkinek sincs ízlése) :P

" ... ennyi online teszt jelenik meg és mind pozitív ... " – ilyet is láttunk már:
    Soundcore X600 ← "beszt-szpíker-evör"

" ... a Harman-t is megfizették, egy hangolás/névhasználat miatt."
    Úgy rémlik, mintha ezt már beszéltük volna ... na, mind1. Igazából csak vm. a Harman által fejlesztett hangzásjavító algoritmust licence-eltek meg. Erről még a hangzás továbbra is – inkább – a hangszórók minőségén múlik.

"Ami inkább hiányzik, az a HD kodekek." – erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy az LDAC ezen javítana-e. A Dockin más kategória, de ott se biztos, hogy (csak) az LDAC előnyét hallod, mikor rádugsz egy bt. vevőt. Simán lehet, hogy a DAC annyival jobb, hogy az dobja meg a hangzást.

Tényleg egy a Xiaomi tud AAC-t vagy csak SBC-t?

#18850 SSlyTR
    "Nekem kicsi asztalom van ... " – nekem sincs nagy (ill. lehetne nagyobb).
    Számítógéphez "rendes" hangszóró kell. Ne ilyen bluetooth-os (pláne ne akksis) hangszórókkal próbáljátok meg megoldani a kérdést. Én pl. egy Bose Companion 3 II-t használok erre a célra. Asztalon semmi helyet nem foglal, a mélynyomó meg elfér az asztal alatt / mögött.

• carl18

addikt

válasz Wolfskin #18848 üzenetére

Úgy láttom magyar piacon az új Xiaomi 30 wattos ami elérhető jó áron garanciával és hordozható méretre. :K
    Ha valaki itthon akar vásárolni nem külföldről akkor igen is ez is egy opció. :U

Persze kíváncsi lennék mi a különbség egy Uboom L mellett. De simán versenyképes a új Xiaomi.
    Jbl flip széria és társai azért többe kerülnek.

Új hozzászólás Aktív témák