Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18848 üzenetére
Red-dot-ról ennyit. (szóval vagy sz@rt se ér, vagy itt senkinek sincs ízlése)
" ... ennyi online teszt jelenik meg és mind pozitív ... " – ilyet is láttunk már:
Soundcore X600 ← "beszt-szpíker-evör"" ... a Harman-t is megfizették, egy hangolás/névhasználat miatt."
Úgy rémlik, mintha ezt már beszéltük volna ... na, mind1. Igazából csak vm. a Harman által fejlesztett hangzásjavító algoritmust licence-eltek meg. Erről még a hangzás továbbra is – inkább – a hangszórók minőségén múlik."Ami inkább hiányzik, az a HD kodekek." – erős kétségeim vannak azzal kapcsolatban, hogy az LDAC ezen javítana-e. A Dockin más kategória, de ott se biztos, hogy (csak) az LDAC előnyét hallod, mikor rádugsz egy bt. vevőt. Simán lehet, hogy a DAC annyival jobb, hogy az dobja meg a hangzást.
Tényleg egy a Xiaomi tud AAC-t vagy csak SBC-t?
#18850 SSlyTR
"Nekem kicsi asztalom van ... " – nekem sincs nagy (ill. lehetne nagyobb).
Számítógéphez "rendes" hangszóró kell. Ne ilyen bluetooth-os (pláne ne akksis) hangszórókkal próbáljátok meg megoldani a kérdést. Én pl. egy Bose Companion 3 II-t használok erre a célra. Asztalon semmi helyet nem foglal, a mélynyomó meg elfér az asztal alatt / mögött. -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18848 üzenetére
Úgy láttom magyar piacon az új Xiaomi 30 wattos ami elérhető jó áron garanciával és hordozható méretre.
Ha valaki itthon akar vásárolni nem külföldről akkor igen is ez is egy opció.Persze kíváncsi lennék mi a különbség egy Uboom L mellett. De simán versenyképes a új Xiaomi.
Jbl flip széria és társai azért többe kerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged