Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
" ... hétvégén 49k ért rendeltem egyet ... " – hol volt így beakciózva? Garanciát mennyit kaptál rá?
"A videókból ez annyira nem jött át,pedig elvileg mindkettő 80w.. "
Attól függ melyikből. Sajnos sok a csapnivaló teszt a YT-n, és akik komolyabban vehetők, ők se bíbelődtek azzal, hogy bevárják (esetleg újra teszteljék) a 0.39-es fw.-t.
Nem mondom, hogy Alan szintje, de az elején mókásnak induló Audiophile housewife (alias "Oluv felesége", Csöcsi) felvételein egész jól hallható, hogy mit tud a cucc.#18137 carl18
Pü.-ben ugye írtam neked, hogy nekem tegnap jött meg. Tényleg besz@rás, hogy több mint egy hónapig (okt. 10 → nov. 25.) jött, és akkor is abban az 1 órában érkezett, mikor épp elmentem itthonról (még szerencse, hogy volt aki átvegye).
Ez a UPS tényleg egy nagyon rossz vicc. Én nem is nekik, hanem az Earfun-nak fogok írni, hogy - ha egy mód van rá - felejtsék el őket. -
SSlyTR
senior tag
válasz
Totka1986 #18138 üzenetére
Itt paran tobb mint 1,5 honapja varunk az elorendelsunkre
Vannak akik megkaptak 1,5 honapra. Igaz elorendelve kb 8-9ezer forinttal olcsobbra jott ki.
Valamiert magyarban elobb megkezdtek az ertekesitest, mint a nemzetkozi megjelenes. Ha meg is kapjuk valami osregi fw lesz rajta. Jopofa ez az earfun
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Bomba ár! HP EliteBook 735 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest