Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Én is úgy gondolom írni kéne az Earfunnak az UPS helyére kéne valami más cég szállítási opció. A Fő baj az Earfun az amazonnal szállít, az amazon amerikába és UPS_n keresztül szállít. Szerintem ez a amazon fő szállító cége, csak az a baj így velük minket szívatnak.
#18138Totka1986
Azt jó hallani ennyivel jobb a Uboom X mint a Motion Boom Plus!
Pedig a Boom Plus se kis hangszóró, de az jó hír hogy az Earfun jelentősen felülmúlja.
Nekem még hallani kéne élőbe, meg megjönni de aztán én is írok beszámolot. -
Totka1986
csendes tag
válasz
<Adamsky> #18140 üzenetére
Ez pont a Gearup volt, vasárnapig volt 49k, de előtte két hete szintén ennyi volt.
Gari az elvileg náluk minden termékre legalább 1 év.Kb. szerintem az összes uboomx vs. boom 2 plus vs. boom plus yt videón túl vagyok, persze hallani a különbséget de ez így élőben teljesen más.
Így utólag azért a "csöcsi" videói is érdekesek, pont a boom plus vs uboom x teszten a boom plus valami rendkívül gyengén szól... A valóságban azért ennyire nem rossz. Gondolom teljesen alap eq-val tesztelte, a soundcornál viszont az alap eq nagyon gyenge, ha jól beállítod teljesen más a hangja.
Van egy motion + is , alap beállításon az is sajnos elég harmatos.Az UPS itt is szépen vizsgázott, soundcore-ról 1 honapja rendeltem, miután beérkezett magyarba, több napig csak annyi infó jött, hogy a cím túl messze van ezért következő munkanapra lett ütemezve..
ez ment pár napig , egyszer látom a kamerán délután 4-5 körül ott a futár, konkrétan bedobta, ejtette a kertkapun belül.. a hagja is szép volt az eséstől. Se telefon se értesítés. Szerencsére nem lett baja..de ez komolyan gáz így..
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest