Hirdetés
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #17784 üzenetére
Néha (egyre gyakrabban) nem értem az embereket. Miért Oluv-nak ír?
Talán azt hiszi, hogy ő csomagolja az asszonnyal és a gyerekkel személyesen minden egyes példányt?
Írjon az Earfün-nek vagy az amazon-nak.Ez nekem sem kerek (itt a teljes beszélgetés). Oluv válasza sem. Olyan mintha egy teljes szállítmányt nem találnának. Később meg már azt írja, hogy a "prime day" miatt tojik az egészre az amazon.
Mindegy, én türelmesen várok. Érdemes idegeskedni? Nem. Gyorsabban ideér, ha mást idegesítek ezzel? Nem. Sajnos a mai világba van az így, hogy lassabban jönnek meg dolgok. Bárcsak örökre ez lenne a legnagyobb gondunk a világban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- New World - az új Amazon MMORPG
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SoundBlaster X-Fi
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Új Asus 16 ProArt 4K+ OLED Touch Ryzen AI 9 HX370 32GB 2TB Nvidia RTX 4060 8GB Studio Win11 Garancia
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest