Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18
üzenetére
Néha (egyre gyakrabban) nem értem az embereket. Miért Oluv-nak ír?
Talán azt hiszi, hogy ő csomagolja az asszonnyal és a gyerekkel személyesen minden egyes példányt?
Írjon az Earfün-nek vagy az amazon-nak.Ez nekem sem kerek (itt a teljes beszélgetés). Oluv válasza sem. Olyan mintha egy teljes szállítmányt nem találnának. Később meg már azt írja, hogy a "prime day" miatt tojik az egészre az amazon.
Mindegy, én türelmesen várok. Érdemes idegeskedni? Nem. Gyorsabban ideér, ha mást idegesítek ezzel? Nem. Sajnos a mai világba van az így, hogy lassabban jönnek meg dolgok. Bárcsak örökre ez lenne a legnagyobb gondunk a világban ...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku fizikai dual SIM!!!
- Samyang AF 85mm f/1.4 FE II objektív Sony E
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3611, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Talán azt hiszi, hogy ő csomagolja az asszonnyal és a gyerekkel személyesen minden egyes példányt?