Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
gabesz839
üzenetére
Nekem is 5€ volt. Ami még érdekes, hogy UPS hozta, Amazon-os (!) dobozban, és az átvételt megerősítő e-mail alapjn olyan, mintha hajnali 1-kor (!) vették volna át (munkahelyre kértem, tudhatta a UPS, hogy 0-24 portaszolgálat van?!), kicsit több, mint 1 hétig utazott. 2 nappal hamarabb érkezett, mint e-mailben írta a UPS (ezt azért pontosíthatták volna)..
Nem tudom, ha haza kérem, akkor is hajnal 1-kor hozzák?
Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vicces képek
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z270 i7 6700 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG 400W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az időpontban azért nem vagyok biztos, de előző nap kb. 16:00-kor mentem haza, akkor még nem volt csomag, másnap reggel 8:00-kor a kezembe nyomták a portán. A két időpont között jött valamikor, az átvétel megerősítő e-mail időbélyege hajnal 1 körül volt, de ez nem feltétlen esik egybe a kézbesítéssel.