- Autóhifi
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- CES 2025: nagyon csinosra sikerült az új Yoga 9i sorozat
- E-book olvasók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz Aureal #13868 üzenetére
Nem akarok senkit se védeni, se támadni..."
Hát,.. ez nem igazán jött összeIgen emlékszem, és arra is, hogy szépen kitárgyaltuk, de egy csomó részletet már csak utána, miután berendelted (még írtam is, hogy nem sok infót kérdeztél róla)
De arra is emlékszem, hogy kimondottan kitértem rá, hogy a mai trendi basszusorientált, deep house, elektronikus és akusztikus muzsikkákal domborít a legjobban, mivel mint utólag kiderült (ha jól emlékszem) te inkább pop/rock zenével etetnéd...és még azt is megbeszéltük, (te is, és én is összevetettük) hogy igen, hogy a sony xb10/12/13 középtartományban erősebb, (ami pop/rock-nál sokat számít) szerinted még kicsit magasban is, de nálam ez annyira nem jött ki, bár 15kHz vs. 20kHz, (amivel szintén rendelés után szembesültél) Hab a tortán, hogy EQ-val meg ki sem próbáltad pedig rockhoz középen sokat segít..
Nem tudom mivel lettél félrevezetve, de az, hogy kellő infó hiányában beleugrottál és egy két dologgal is csak utólag szembesültél (amit akár előre is lelehetett volna tisztázni) nem hiszem, hogy az én saram. Minden ilyen kipróbálás nélküli vásárlás lutri, szerintem ezzel nem mondtam újat, és arra se vegyél mérget, (nagyjából ismerve az igényeidet) hogy a mások által ajánlott és számukra bizonyított "cucc" (szándékosan nem írok típust) számodra megfelelne, pláne az xb12 vel szemben.
Ők vajon majd mire lesznek "beállva"?Bár szerintem lényegtelen (talán írtam is) van itthon egy Flip5 és Go3 amit a lányom nyüstőlt, de csak azért múltidő mivel a Go3 helyett már a Groove a sláger..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest