- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Akciókamerák
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #12837 üzenetére
"egy bekapcsoló gomb, oszt' csókolom?"
Igen pontosan ennyivan még hangerőgomb, meg a párosítás gomb.
0 szaturáció, 0 torzítás. Ezt mondja a Devialet oldala. Akitől vettem azt mondta: "csak adod rá a hangerőt eléred a maxot és nem fog torzítani..Minden ilyen Bluetooth hangszórónál azt veszed észre tekered maxra és elkezd valamilyen formában torzítani vagy ordítani. Na a Phantom II-nél ilyen nincs"
És azt kell mondjam igazat mondott...Jó pár hangszórón túl vagyok (olyanon is ahol kellett az EQ javítás/beállítás). Ezen tényleg semmit nem kell állítani. Az Appja jó valamire, de én azt nem használom, nincs rá szükségem.
csƵ:
Valóban azA kis 21 centis hosszával és 17 cm-es magasságával meghazuttolja a méretét.
Aki látta itt nálam és megszólaltattam, nem hitte el, hogy abból jön a hang és maga a minősége isBoombox 2-t áthozta ismerős és a Devialett basszusának kb a 50-60%-át tudta. Mindenféle túlzás nélkül. És nem érzed azt, hogy túl van tolva...
Új hozzászólás Aktív témák
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- Battlefield 2042
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged