Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Öszvér módszerrel veszi fel a harcot a memóriapánikkal szemben az ASRock
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
válasz
csaszi72
üzenetére
Szia!
Windows Phone a platformom.
Az az igazság hogy nulla tapasztalattal vágtam neki a Hordozható hangszóró vásárlásnak.Gabinak hála a fórumról (ezért is vannak ezek a fórumok nem?
) aki felhívta a figyelmem hogy élőben hallgassam meg hogyan szól a hangszóró megspóroltam 30ezer forintot.MM-ben többet is meghallgattam ebben és alacsonyabb árkategóriában ami segített a tisztánlátásban.
Tőled kell idéznem:minőséget meg kell fizetni,ez újfent igaznak bizonyult.Muszáj soraidat újra betennem."Meghallgattam cimborák, kollégák más más kínai termékét.
Nekem az a véleményem, hogy a minőséget meg kell fizetni.
Nem fog csalódást okozni.
Drágább ugyan de nem agyalok azon hogy nem lett e volna jobb, vagy nem kellett e volna másik.
Továbbra is vallom, el kell menni üzletbe, több félét meghallgatni és úgy dönteni.
Ez sajnos a kínai termékekkel nem nagyon fog menni."Maximálisan egyetértek!

Az én kiszemeltem is Harman/Kardon,a go+play mini.Persze ha bejön a képbe hasonló minőség hasonló árkategóriában ami még jobban elnyeri a tetszésemet ez még változhat.Ha összeraktam az árát és nem találok jobbat akkor ezt veszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kingston FURY beast ddr4 3200mhz 64gb kit, x2 32gb
- MacBook Air 13.3" M1 (Late 2020) nagyon szép állapotban, 97%-os akkuval eladó!
- LG UltraGear 32GQ850-B GAMER Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) aki felhívta a figyelmem hogy élőben hallgassam meg hogyan szól a hangszóró megspóroltam 30ezer forintot.MM-ben többet is meghallgattam ebben és alacsonyabb árkategóriában ami segített a tisztánlátásban.
Tőled kell idéznem:minőséget meg kell fizetni,ez újfent igaznak bizonyult.Muszáj soraidat újra betennem.