Új hozzászólás Aktív témák
-
dave_gahan
aktív tag
válasz
borbar #10987 üzenetére
Egyébként igen, jobban utána kellett volna néznem, ott kezdődik a dolog, h Paypal-om sincs, egyszerűen nem éreztem eddig szükségét. A Revolut-os megoldással pedig úgy vagyok, amiért pl. addig nem vagyok hajlandó telefonnal (NFC) fizetni (pedig szeretnék), amíg a bankom nem biztosítja ezt a saját appjával. Ezért nem fogok Simple-ra töltögetni mindig vigyzáva, h ne túl sokat, ne túl keveset, stbstb nekem ezek a több lépcsős megoldások nem komfortosak...
Na a lényeg, h a Revolut-nak vannak ugyan gyermekbetegségei, de összességében valóban több az előnye. Viszont az is igaz, h keveset utazom külföldre és az Alis vásárlásaimat sem tartottam még elegendőnek... Majd meglátom, de köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Megjelenési dátumot kapott a Syberia Remastered
- Renault, Dacia topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- PS Plus előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest