- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
hogy emlitenék már meg a mai tesztek az ilyesmit?
80% fizetett sponzoráció, ahol a téma hogy az adott hangszórót minél gyorsabban értékesitei lehesen.
Más felől a gyártó is csak a garancia ideig bizig a termékében, utána gyakorlatilag szabadon engedik a terméküket mert úgy is jön az új generáció.
Lásd a itthon sok helyen még JBL termékekre is 1 év garanciát adnak. Pár webáruházban megnéztem hol mennyit adnak rá.
Persze nyilván van olyan dolog ami biztosan elhasználodik(akkumulátor)
Hát meg főként a másik gond hogy a potalkatrészek árak is igen tetemes. JBL Xtreme akku 15-20E forint, és ez csak akku.
Ezért szeretem Alan Rossi videóit, ő általában tesztekben feltüntet minden adatot. Akku feszültség/volt mértéke, vagy hogy teljes hangerőn mennyit megy az adott hangszóró. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... meg sem említik sehol a tesztekben?"
Nem csak ott nincs szó, de egyik gyártó oldalán se láttam még ezzel kapcsolatban infót. Egyébként borzasztó, hogy sok esetben úgy kell összevadászni a készülék rendes / részletes specifikációját, mert a gyártói oldalon csak bazi nagy reklámok vannak azzal kapcsolatban, hogy így vízálló, meg úgy party hangszóró, stb. Nagyon tud dühíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest