- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Autós kamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
marquuard #10437 üzenetére
Köszönöm!
Hát ez nagyon hizelgő, végén egoista leszek ( Viccelek)
Hát oluv az áldását adta az uboomra, és az oluv SWH oldalán egy jó fülessel vagy hangszóróval egész valósághü hangképet kap az ember. És én is pislogtam milyen komolyat szól az uboom, élőben még nem hallottam de az ok az emberek akikben bizzok mindegyik áldását adta az uboomra.Na meg van egy Earfun Go amit tökre meglepet hogy szól, mert én se vártam tőle túl sokat. Gondoltam 430 gramm, nem lesz valami extrém hangja.
Aztán remeget a kezem a Micheal Jackson Billie Jean száma közben 30%-on, már akkor is tudtam nagyon jó barátok leszünk a hangszóróvalHát azért remélem egyszer lesz lehetőséget egy Tronsmartot is meghallgatni élőben, vagy az uboom ellen egy T6-ot összemérni.
És akkor még jobban fogod értékelni ezt a mostani választást.
Minden esetre az Earfun mondhatni egy új ismeretlen márka, de teljesen jó hangszórókat állitanak elő, és tegyük hozzá azt is hogy elérhető áron van.
Egy Akción belül simán érdemes rájuk beruházni, akinek egy kompakt de vizálló hangszóró kell remek vétel.És főként azért is lepet meg az Ear Go mert a Dockin sokkal nagyobb és erősebb a basszusa már hozzá szoktam a Dockoló hangjához, igy az Earfun egy töredék teljesitményü kis hangszóró. Arra simán jó ha valaki túrázik, nyaral, campingezik és legyen egy kis háttérzene ami kellemes hangulatott varázsol mondjuk fél hangerőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged