Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
lehet 20-30 is, itthoni vasarlast azert preferalnam, mert el tudom szamolni meg vissza tudom kuldeni. nem volt meg bt hangszorom es eleg haklis vagyok hifinel a hangminosegre, szoval nem tudom mennyire fogom ezeket szeretni...legalabb el tudnek allni itthon. egyszer hallgattam ilyen bt-s hangszorot, szabadteren vmi nagy 60-80+ ezres jbl-t es a testes melyet leszamitva rettenetes "dobozhangja" volt. zomeben bent hasznalnam kis zajkeltesre raadasul ritkan, de ha vallalhatatlan jo lenne visszakuldeni.
viszont soundcore motion+ meg doss xl is csak kint van, elobbi meg mar olyan arkategoria hogy le is vamoljak gondolom, ennyir erovel itthon 40+ezres hangszorokkal is ugyanott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- World of Tanks - MMO
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Linux Mint
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gitáros topic
- Autós topik
- A TSMC korábbi alelnöke lekért pár bizalmas adatot - majd kikötött az Intelnél
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest