- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- ASUS notebook topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
samsung88521
csendes tag
Köszönöm szépen a korrekt és részletes segítséget. Én úgy tudom, hogy a Vifa Helsinkin van egy plusz funkció az applikáción, melynek segítségével 50% alatt ad plusz basszust is, mely azért elég jól szól.
A Helsinki mellett azért is tenném le a voksom, mert egy Hans Zimmer-t is szebben megszólaltathat.
A Copenhagen 2.0 is bele tudnám tenni a keretbe. ( 150 000- körül hozzá tudnék jutni), de annak tompább a hangzása tudomásom szerint. Persze az is jó, de hangzásban én úgy tudom, hogy a Helsinki jobb, ezért választanám inkább a Helsinkit.
Köszönöm még egyszer a segítséget. Még az Alle-be elnézek és meghallgatok egyet élőben is, hogy beleszeressek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest