Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dontibee
tag
válasz
Williamgrant #8996 üzenetére
Köszönöm Williamgrant!
A helyi MM-ba még nem érkezett a JBL Partybox 300-ból, ami mától lenne akciós.
Azt mondták, hogy talán péntek, de lehet csak szombatra jön... Felírták a nevem, telefonszámomat és az eladó megígérte, hogy felhív, ha érkezik belőle. Mondta a fickó, hogy én vagyok a harmadik akinek lesz jelezve, ha megérkezik a cucc, ketten már feliratkoztak.
Kérdeztem, hogy mégis mennyi Partybox 300 fog érkezni. A válasz, hogy nem lehet tudni, valószínűleg olyan 3-5 db érkezik, de lehet az is, hogy több.
Na király!Én nem akarok ölre menni és harcolni egy ilyen termékért (se). Ha jut, akkor jó, ha nem akkor majd keresek tovább.
Köszönet
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Szeretnék rendelni egy bluetooth hangszórót az amazon.de oldalról. Két hangszóróra szűkítettem a választásom, az egyik az Earfun Uboom, a másik a Tribit bts30. Ti melyiket ajánlanátok a kettő közül, van valakinek esetleg tapasztalata valamelyikkel, vagy mindkettővel? Esetleg jobb ajánlat ezeken kívül, ami felülmúlja ezeket ebben az árkategóriában. Előre is köszönöm a segítséget.
-
kmarci25
veterán
válasz
Williamgrant #8997 üzenetére
Touché
-
-
-
dontibee
tag
Sziasztok!
Nagy valószínűséggel egy JBL Party Box 300-ra esik a választásom. Most a MédiaMarktban 119 999 Ft, és 12 000 Ft-os ajándékutalványt adnak hozzá. Talán most ez a legjobb ár. Amúgy 116 000 Ft szállítással a legjobb vétel máshol. Nem túl jelentős a különbség.
Akinek van, mennyiért vette? Szokott lejjebb kúszni ennek az ára? Létezhet, hogy pár hónapja 99 000 láttam valahol, vagy keverem valamivel?
Esetleg kupont tud-e valaki? Williamgrant dobott be egy 15% ExtremDigital-os kupont még május közepén, de gondolom az már nem él...
Valakinek van ötlete, hogy hol lehetne legjobb áron (megbízható forrásból) hozzájutni ehhez a Party Box 300-hoz?Előre is köszönöm!
-
Louies
aktív tag
Sziasztok! Milyen party hangfalt ajánlanátok Bluetooth® technológiával. Jövő hétvégére kellene, nincs nagyon most időm végig olvasni a topicot. max:70k
-
-
carl18
addikt
válasz
grafika #8987 üzenetére
JBL mi? Charge 4? Flip 4? Eredeti a készülék egyáltalán?
Ezekről elsőnek jó volt megbizonyosodni. Csak mert a "Vaterán,Jofogáson" árult kacatok, klónok nem is adnak jó hangminőséget. Redmi A7 tudja a Bluetooth 4.2 , szóval nem a telefon a ludas.Küldj képet a termékről és dobozzáról, tudjuk elsőnek pontosan mivel is van dolgunk.
-
-
grafika
újonc
Sziasztok napokba vásáéroltam jbl 4 es széiát sajnos a hangminoség nem nagyon megfelelö telomrol megy bluthal redmi a7 el szol s yutub letoltot zenékel . ez befolyasolhatja a hang minöségét köszönöm válaszokat én arra gondolok a tel hangminoség atadasa lehet a gondja
-
válasz
szabolcs.sz #8985 üzenetére
Input lag, visszhang stb. Ezeket nem könnyű szoftveresen kezelni. Egy jó vhf mikrofon akár használtan is hatékonyabb lehet.
De ez nem ennek a topiknak a témája, lehet az androidos fórumban van valakinek ötlete. -
szabolcs.sz
tag
válasz
Williamgrant #8984 üzenetére
köszönöm. nem fillérszex, inkább csak az, hogy ne kelljen még egy kütyüt tartani, ha már komponensek megvannak. inkább adnék 10-20 dollárt egy appért, a hatótáv bőven a bt v5-ön belül van.
-
válasz
szabolcs.sz #8983 üzenetére
Nem biztos hogy a BT ajánlott erre a célra, egyrészt zavarják egymást másrészt a hatótávolsága hektikus.
Egyszerűen veszel egy vezeték nélküli (pl [link] ) mikrofont és egy olyan hangfalat választasz amin van mikrofon csatlakozás (vagy audio-in).
Ha nem fillérszexelő a téma, akkor 15k-ért már rendesebb mikrofont + vevő párost lehet venni, ott a jelszint változtatható, könnyebben illeszthető. -
szabolcs.sz
tag
válasz
Williamgrant #8981 üzenetére
nincs vezeték nélküli bt mikrofonom, de jó ötlet, köszönöm. két audio (slave) eszköz tud egymáshoz BT-on kapcsolódni ?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Williamgrant #8981 üzenetére
Gondolom nem akar külön "mikire" költeni. Adott egy tetszőleges BT-s hangszóró, egy telefon és egy headset. Ő pedig azt szeretné - gondolom -, hogy az egész kb. úgy működjön, mint egy "walkie-talkie". Megnyom egy gombot (a szoftveren) és akkor az kiadja a headset-en bejövő hangot a bt-s hangcuccra. Én nem tudok ilyenről ...
-
válasz
szabolcs.sz #8980 üzenetére
Minek ehhez app?
BT hangszóró + vezeték nélküli mikrofon és kész. -
szabolcs.sz
tag
Sziasztok!
(Szabadtéri) rendezvény hangosításhoz létezik valami app ios/android, aminél pl ott van a headset a fülben, mikrofon a szájnál, és a mobilról bt-on átlöki a hangot a hangszóróra ? -
B1T3
Topikgazda
válasz
Williamgrant #8975 üzenetére
Arányaiban ezen is, azon is sokat lehet fogni, de ez egy használt bluetooth hangszórónál átlagosan 10-20 ezres összeget jelent, és a legtöbben inkább kifizetik, mert annyit megér, hogy biztosra menjenek.
-
-
dontibee
tag
válasz
Williamgrant #8973 üzenetére
Igen, köszönöm!
Használtban nem nagyon gondolkoztam eddig...
Nem is tudom, ez egy olyan dolog ami elgondolkodtat, hogy miért is adja el valaki. Nem hibás-e, vagy nincs-e valami gond az eszközzel? -
-
dontibee
tag
válasz
Williamgrant #8971 üzenetére
Köszönöm Williamgrant!
Sajna a JBL Party Box 300-at nem nagyon láttam 80 ezres ár körül, de még 100 ezer alatt sem. Bár egy nagy akció éppen levihető addig az árát... Nem tudom, szokott ekkora akció lenni?
-
-
dontibee
tag
Sziasztok!
Az előző (2 héttel ezelőtti) ötletem némileg átalakítottam.
Egy olyan, lehetőleg jobb ár/érték arányú bluetoothos hangfalat szeretnék, ami:
- egy kinti esemény alkalmával is elég a hangereje,
- de alacsonyabb hangerőn is szépen szól,
- USB-ről tud lejátszani,
- lehetőleg akksiról is tud üzemelni legalább pár óráig,
- előny ha FM rádió is van benne,
- előny ha valamilyen szinten vízálló, legalább a fröccsenő vizet kibírja,
- lehetőleg "gyerekbiztos", azaz nincs benne olyan nyílás amibe játékokat tudnak dugni. (De ez már tényleg sokadrangú feltétel.)Benti-kinti használatra lenne, de nem kell, hogy pehely könnyű legyen. Csak a ház és az udvar között lesz mozgatva. Nagyobb részben bent használnánk.
Az ár: max olyan 80 000 Ft-ig, de ha van olcsóbb ajánlott alternatíva az persze előny.Amik között agyalok az nagyrészt itt a fórumon olvasott tapasztalatok alapján állt össze. Ezért bízom benne, tudtok segíteni a megfelelő kiválasztásában.
SAL PAR 220BT
Sony GTK-PG10
Sony GTK-XB60
Mac Audio MMC900
JBL Party Box 100
JBL Boombox (drágább, de egy jó akcióval még éppen jó is lehet)Tudom sokan ajánlják a Dockint, sokáig szeneztem a D Fine+-al, meg az Anker Soundcore Motion+-al is. A Doss soundbox xl és a W-king D8 is jó cuccnak tűnik, de én kicsit más kivitelben gondolkozom és inkább a fenti lista alapján indulnék el. Persze ha tudtok ajánlani valamit ami a kiritériumok egy részének megfelel, azt is köszönettel fogadom.
-
csudri
őstag
Nem tudom milyen erős mágnes van a W-King D8-ban, de a telefon kijelzőjét lekapcsolja, mint az "okostok", ha nem a közepe körül támasztod neki.
-
-
kmarci25
veterán
IPX7 védettsége van.
Leírás
Ellenáll a véletlen vízbeesésnek, 1 méteres mélységben akár 30 percen át.
Javasolt tevékenység
Bel-/kültéri használat esőben, hóban vagy fröccsenő víz környezetében.
Nem javasolt tevékenység
Bármilyen olyan tevékenység, mely több, mint 1 méteres mélységben történik, függetlenül annak időtartamától, valamint 30 percnél hosszabb víz alatti időtartamtól, függetlenül annak mélységétől.
ForrásGoogle neked is a barátod.
-
-
carl18
addikt
válasz
tranceplanet #8945 üzenetére
Levente videót én is láttam, sajnos a silány összecsapott gyártás ide vezet! :S Egyik haveromnak is ez a Charge 3 hibája hogy elkezdett az egyik oldal recsegni.
-
mcs
veterán
válasz
soultrapp #8954 üzenetére
Szia!
A Mac Audio MMC 910 elég szépen tud dübörögni 70%-os hangerőig, felette pedig már annyira puffog szerencsétlen, hogy majd leég az erőlködője és nincs akksija, illetve a röhejesen idétlen és fülsüketítően hangos party effektjei miatt sem éri meg az árát.
Mivel részemről a Sony party hangszórók ,,no comment" kategória, így kizárásos alapon a Partybox 300-at választanám. -
-
soultrapp
senior tag
Hello mindenki!
Ezekről tudnátok véleményeket mondani??
Sony srs xb40 lecserélésén gondolkodom.Nem fontos az akksi,mert az csak a jbl-ben van.
Kellene a hangerő,mert sokat lenne használva az udvaron is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest