- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Van egy HK Citation 200 hangszóróm, ami gyönyörűen szól, viszont sajnos az AirPlay-t néha dobálja. Van hogy semmi baja, de van amikor 5p után egyszer csak megszakad és csak egy ki-be kapcs után lehet megint rá zenét küldeni.
Hogyan tudok ezen szoftver frissítést csinálni? Vagy ellenőrizni, hogy friss-e? -
-
válasz
szab120 #16041 üzenetére
"Nem meríti, hisz kikapcsolt állapotban nem is tudná, ráadásul otthon a bölcsőjében érdemes használni"
Mármint úgy értettem, hogy ha elviszem otthonról és bluetooth-on keresztül hallgatom, csak nem ezt írtam leViszont amikor Google Home-ban csináltam egy stereo pair-t, utána a 2 hangszóró külön külön bluetooth-on megszünt létezni, egyáltalán nem kapcsolódott egyikre sem a telefon
Bluetooth-on hogy tudom a 2 hangszórót összepárosítani sztereóban wifi nélkül?
-
-
válasz
<Adamsky> #16036 üzenetére
Ma jött meg a Citation 200, mivel melóhelyre kaptam, így még nem mertem döngetni, meg nem is ismerkedtem még vele. 2db-ot vettem végül, kíváncsi leszek hogy fognak szólni.
A sztereó miatt indultam el a Beolit 20-al, de az itteni dícséret miatt a HK lett, igaz nem lesz mindig a 2db egyszerre használva. (valószínüleg a második el lesz adva, párban volt eladó, hosszútávon felesleges a 2db nekem) -
Amazon Prime Day van.
B&O Beolit 20 ~155k (+szállítás)Érdemes lehet szétnézni más hangszórók között is.
-
válasz
szab120 #16023 üzenetére
Hmm, elgondolkodtattál, nekem az okos funkciók nem relevánsak.
Van otthon Google Home, ami olyan azt annak mondom, nekem a mikrofon mindig le lenne tiltva a HK-n.
Most egy napra volt nálam kölcsön egy HK Onxy Studio 5, nekem annak is nagyon tetszett a hangja, emlékeim szerint mintha a Beo-ban egy leheletnyivel kevesebb lenne a basszus.
Viszont az AirPlay a Citation mellett szól, hogy otthon nem kéne a BT-vel szórakozni és akkor a hangminőség is mégjobb, hurcibálásnál meg ugyan úgy ott a BT.
Ha pl elmegyek valahova, csak BT-n keresztül is tudsz sztereóban működni 2db, vagy mindenképp kell neki a Wifi? -
válasz
Kapanyél #16021 üzenetére
Most a Beolit 20 meg a Citation 200 között gondolkozok, sajnos itt Debrecenben nincsen olyan hely ahol megtudnák mind a kettőt hallgatni….
Külsőre nekem a B&O tetszik a legjobban.
Valamint Romániában néztem az audiomonkey-nál, hogy sokkal olcsóbbra kijön mintha itthon venném meg, valaki rendelt már innen? [link] -
Sziasztok!
Egyik barátomnak volt kis ideig egy B&O Beolit 20 és nagyon megtetszett a hangja, meg kinézetre is nagyon tetszik. De egy kicsit szétnéznék a piacon elsőnek, milyen más hangszórók vannak még amik hozzá hasonlóak?
-
válasz
szpeti40 #8953 üzenetére
Na közben ahogy időm engedte elmentem és megkérdeztem, csak úgy tudják megmondani, hogy mi lehet, hogyha felpostázom pestre vagy felviszem, olyat meg most nemtudok sajnos
Közben szétszedtem és a a hangszóróban a réz szinű kis kábelt ha mozgatom, akkor abba marad a sistergés.
Valakinek van esetleg ötlete hogyan lehetne esetleg megcsinálni? -
válasz
Makszimusz #8946 üzenetére
Ha szembe nézek vele, vagyis ahogy a képen van, úgy a jobb oldali ami zörög.
-
válasz
Makszimusz #8942 üzenetére
Akkor a csúnya forraaztás az okozhatja akár ezt is?
Egyik napról a másikra kezdte el a recsegést, tavaly volt ugyan ezzel gariztatva.Carl: nem lett olyan módban használva sose, még csak kipróbálva sem.
-
Sziasztok!
Adott egy JBL Charge 3, ami elkezdett recsegni a jobbos hangszórója így:
https://photos.app.goo.gl/Z7ALNGwSqmr4pPoz5Találtam neten róla videót, de nem nagyon értem, hogy mit csinált vele.
Valaki tudna segíteni? -
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.Adott egy Beats Pill hangszóró. Az előző telefonommal (Xperia V rajta CM11) tökéletesen szólt, örültem mint majom a farkának, ám lett egy telefon csere lett egy Xperia Z2 rajta gyári 5.1.1. Ezzel még semmi baj sincs, ám ugye rámegyek a hangszóróra, hallgasunk zenét. Azt vettem észre, hogy a zene adott részeinél a hangszóró egyszer csak halkabb lesz, ezt az előző telefonommal nem produkálta, engem nagyon zavar, majdhogynem a felére visszacsökken a hangerő. Mitől van ez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest