- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- ASUS notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tika6
tag
válasz
Ati1979 #8177 üzenetére
bocsánat, nem írtam, TV 2.0 _bluetooth_ verziójával hasonlítottam - és úgy már nagyon is idetartozik
.
Azteeek (8170), nem hordozható hangfalat akarok venni
. Bluetooth hangfalat akarok venni. Ezért is gugliztam "milyen bluetooth hangszórót vegyek"-re, ezért vagyok a "Bluetooth
hangszórók" topicban.
Ahogy november-decemberben beleolvastam, többen bizonygatták itt, hogy nem a méret a lényeg, ha megfizeti az ember, kis hangszóró is tud csodákat - hát, fülelek akkor. (meg nyilván, hogy a vifa más kategória, árban is, de 3-szor nem jobb, mint a harmadannyiba kerülő, csak 10%-kal)
De számomra ezek a HK-k még teljesítik a "hordozható" kritériumát - JBL-ből láttam akkorát a MM-ban, ami már inkább "cipelhető" vagy "cibálható", na olyat már nem akarok; vagy a jelenlegim, ami azért nem hordozható, mert áramra kell kötni + össze kell kábelezni. Olyan kell, amit megfogok és viszek & leteszem és szól; az nem feltétel, hogy a zsebembe beférjen
.
rizso (8181), huh, ez azért még egy 20-assal több, de köszönöm a tippet, megfontolom
Lami66 (8169), ez tök jó infó, köszönöm szépen!
ribarszki (81174) ez nagyon üt, vinnyogva röhögök
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Futás, futópályák
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest