Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Írtam a Tribitnek email-t és az Amazonon is. Amíg az email címre írtam nem jött válasz, de amint az Amazonra írtam nekik, máris jött. Azt tanácsolják hagyjam kiszáradni a hangszórót és írjak utána ha akkor sem kapcsol be. De a hangszóró már kiszáradt biztos vagyok benne, sőt belül viszem sem lett abban is biztos vagyok, még a csatlakozóknál sem lett vizes, jól szigetelt a szilikon gumi. Szóval akár más is okozhatta a meghibásodást. Most szeretnék nekik válaszolni az email-re amit küldtek. Mivel ugye Amazonon belül is írtam meg külön email címre is mit javasolsz melyikre írjak vissza? Illetve ha én Amazonon keresztül szeretnék kommunikálni mert a számlázási adatok miatt hitelesebbnek tűnik, akkor ott hol tudok válaszolni nekik? Nincs olyan az üzeneteknél hogy reply vagy hasonló, csak egy teljesen új üzenetet lehetne maximum írni. Vagy az email ami jött az amazontól arra válaszolhatok közvetlen, azt a Tribit megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Monitor hiba topik
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Sorozatok
- További aktív témák...
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest