Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Írtam a Tribitnek email-t és az Amazonon is. Amíg az email címre írtam nem jött válasz, de amint az Amazonra írtam nekik, máris jött. Azt tanácsolják hagyjam kiszáradni a hangszórót és írjak utána ha akkor sem kapcsol be. De a hangszóró már kiszáradt biztos vagyok benne, sőt belül viszem sem lett abban is biztos vagyok, még a csatlakozóknál sem lett vizes, jól szigetelt a szilikon gumi. Szóval akár más is okozhatta a meghibásodást. Most szeretnék nekik válaszolni az email-re amit küldtek. Mivel ugye Amazonon belül is írtam meg külön email címre is mit javasolsz melyikre írjak vissza? Illetve ha én Amazonon keresztül szeretnék kommunikálni mert a számlázási adatok miatt hitelesebbnek tűnik, akkor ott hol tudok válaszolni nekik? Nincs olyan az üzeneteknél hogy reply vagy hasonló, csak egy teljesen új üzenetet lehetne maximum írni. Vagy az email ami jött az amazontól arra válaszolhatok közvetlen, azt a Tribit megkapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest